Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Walker mellanlandar (?)

NA skriver, att Robert Walker har tränat tre gånger med BK Forward.

Det handlar väl, antar jag, i första hand att han vill hålla sig i form tills dess (om) något anbud om fortsatt fotbollsspel på betalande nivåer skulle dyka upp. Axel Kjäll önskar givetvis, att han skall spela för de gulsvarta, men jag har en känsla av att Robert i första hand skulle vilja fortsätta vara hel- eller halvproffs. Det kan man inte vara i Forward utan spelar man hos dem måste matpengarna tjänas in på något annat sätt. Att Robert flyttat ”hem” till Örebro beror på att hans familj bor här och han hos dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.