Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förlängt för Saeid

NA skriver, att ÖSK har förlängt provträningsperioden för BK Forwards mittfältare Mohammed Saeid med två veckor. Praktiskt nog innebär detta, att han kommer att kunna medverka i träningsmatchen mot Degerfors.

Givetvis är det bra för både ÖSK och honom, att han ges en möjlighet, att visa upp sig under matchliknande förhållanden. Dessutom får man väl anta, att han så här långt inte gjort bort sig helt på träningarna. Det verkar ju vara rätt svårt för ÖSK att få tag på de mittfältare man behöver, så det bör finnas en god chans för honom att ta en plats i truppen om han sköter sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.