Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Gerzic – fjäder eller höna?

Så har då även Nordin Gerzic fått komma till tals angående ryktena om en övergång till IFK Göteborg. Till NA förnekar han alla personliga kontakter med IFK Göteborg och avfärdar ryktet om att han varit i Göteborg för att titta på en lägenhet med att han var där av familjepersonliga skäl. Samtidigt avfärdar han inte möjligheterna till ett klubbyte utan säger till NA:
– Om de är intresserade så är de det. Om ryktet är sant så kommer jag att lyssna. Sen handlar det om vad ÖSK vill också. Jag trivs jättebra här. Men vi får se vad som händer. Jag har inte bråttom.

Det gäller för Nordin att hålla alla dörrar öppna. Nu tror jag iofs. inte att det är speciellt troligt att IFK Göteborg eller någon annan varit i direkt kontakt med Nordin om en flytt. Eftersom han är kontraktsbunden kan en sådan kontakt enbart ske efter ett godkännande från ÖSK. Praxis är att man inte tillåts börja diskutera med spelaren innan de två berörda klubbarna är överens om övergångsvillkoren. Så när Nordin förnekar att han varit i kontakt med IFK Göteborg säger det inte något annat om den eventuella affären än att klubbarna inte är överens än. Om det nu finns något de försöker att komma överens om.

Med tanke på den rätt ihärdiga ryktesspridningen kring Nordin tror jag inte att man kan utesluta att något trots allt kan vara i görningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.