Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bud på Gerzic?

Enligt FotbollDirekt har IFK Göteborg varit i kontakt med ÖSK beträffande ett köp av Nordin Gerzic och de skall även ha lagt ett bud på honom. Det låter i och för sig rätt osannolikt att IFK Göteborg skulle bjuda på en spelare som för några månader skrev ett femårskontrakt med klubben. Med tanke på det just är på mittfältet som ÖSK behöver få in mer folk så är det väl inte heller så troligt att ÖSK är intresserade av att släppa iväg Gerzic. Det lär dock finnas en frisläppningsklausul i Gerzics kontrakt, så det gäller för IFK Göteborg att komma över den summan samt givetvis att övertyga Gerzic om att han skall byta klubb.

FotbollDirekt: Blåvitts nyårskaramell – har lagt bud på Gerzic

Om det ligger något i ryktet måste man fråga sig varför inte IFK Göteborg gjorde slag i saken redan under hösten – innan Gerzic skrev sitt nya kontrakt med ÖSK. Dålig planering från göteborgarnas sida kan man tycka. Orsaken till detta sena agerande lär vara IFKs nye tränare Mikael Stahre som påstås vara svag för ÖSKs mittfältare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.