Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jacob förlängde med Alta

Talangtruppens föredetting Jacob Nilsson fortsätter i Norge. Papperstidningen skriver idag, att han och Adeccoligklubben Alta IF har kommit överens om att förlänga kontraktet med ytterligare ett år. Jacob berättar för tidningen att han tagit en ordinarie plats i sitt lag där han förekommer som högerback och högermittfältare.

Alta IFStatistik för Jacob Nilsson 2011

Jacob är för övrigt inte den ende svensken i Alta med Örebroanknytning. Thomas ”Hula” Johansson, som för några år sedan tränade ÖSK Söder och sedan värvade Jacob till Norge, är verksam som sportchef för fotbollsverksamheten hos breddföreningen BUL –  Bossekop Ungdomslag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.