Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ahmed i hetluften

Ahmed Yasin fick nöja sig med en träningsmatch den här gången.

111123. Ingen landskamp för Ahmed.
NA skriver, att Ahmed Yasin inte fick någon möjlighet att deltaga i OS-kvalet mot Australien på grund av att man inte hann få ordning på alla papper kring eventuella tidigare landslagsuppdrag.

111101.
Medan ÖSKs A-trupp fortsätter sin höstruskiga eftersäsongsträning på Behrn Arena fram till 25 november kommer Ahmed Yasin att få lov att anpassa sig till betydligt varmare omgivningar. Svartvitt rapporterar, att ÖSK-talangen har lämnat hemstaden för att ansluta till den irakiska U23-truppen. På programmet står förberedelser för och förhoppningsvis även deltagande i Iraks kvalificeringsmatcher till nästa års olympiska spel. I Iraks kvalgrupp ingår även Australien, Uzbekistan och Förenade Arabemiraten. De nu aktuella matcherna är ett möte med Australien i Qatar den 22 november samt mot Förenade Arabemiraten den 27 november.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *