Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Stellan lämnar Degerfors

111114. Karlskoga-Kuriren: Stellan kan sluta – lämnar DIF och har tappat spelglädjen.
Jag ägnar Stellan Carlsson lite extra uppmärksamhet eftersom han möjligen kan bli en av tränarna i ÖSK Söder nästa säsong. Något beslut om hur det blir med den saken lär dock inte komma förrän efter årsskiftet. Som framgår av KK:s artikel var Stellan rätt trött på fotbollen tidigare i år, men det är möjligt att suget kommer igen och då finns det nog inte tidsmässigt plats för en insats hos Söder.

111110.
NA skriver, att Degerfors IF och Stellan Carlsson kommit överens om att avsluta anställningsförhållandet ett år i förtid. Stellan lämnar således värmlänningarna och är nu alltså fri (fotbollsmässigt sett).

Återstår att se hur detta påverkar hans möjligheter att hjälpa till med träningen hos ÖSK Söder. Rent spontant känns det väl som om det blir svårare för honom med träningstider etc. om han väljer att fortsätta med fotbollen hos någon örebroklubb. BK Forward, Karlslund och Rynninge borde väl alla vara väldigt intresserade av att få in honom i truppen inför nästa säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.