Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tur och retur Södertälje för Patrick Walker

111111. Assyriska – klart slut.
Det blev inte något längre gästspel hos Assyriska för Patrick Walker. Kanske inte så överraskande – den klubben brukar ju ha högre omsättningshastighet på tränarbänken än i spelartruppen. FotbollDirekt skriver idag, att Patrick lämnar klubben på grund av samarbetsproblem med klubbedningen.

FotbollDirektOfficiellt: Walker lämnar Assyriska


110802. Klar för Assyriska FF
.
Idag blev det klart, att Patrick Walker tar över tränaransvaret för Assyriska FF. Södertäljeklubben med allsvenska ambitioner får en tränare som redan två gånger gått i land med uppgiften att lotsa upp ett lag till den högsta divisionen. Han gjorde det med ÖSK år 2006 och med norska Sandefjord år 2009. Framgångarna i de högsta ligorna var dock inte lika stora. Patrick fick lov att lämna båda klubbarna i förtid efter mindre bra resultat.

Frågan är nu hur han kommer att lyckas med Assyriska. Varken klubbens ledning eller supportrar är kända för långsiktighet i sitt agerande och det vill till att Patrick lyckas mer eller mindre med en gång för att han skall få den arbetsro han behöver.

110729.
Expressen skriver, att den förre ÖSK-tränaren Patrick Walker är mycket nära en övergång till Assyriska FF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.