Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Höstmöte

ÖSK bjuder på hemsidan in till sitt höstmöte. Välkomna är inte bara fotbollsklubbens medlemmar utan även kubaner, årskortsinnehavare samt bolagets samarbetspartners. Ett trevligt grepp tycker jag och marknadsföringsmässigt helt rätt att vända sig till en bredare målgrupp än enbart medlemmarna. Programmet ser så här i förväg också rätt spännande ut:

* Prisutdelning till årets spelare, årets mål och årets målskytt
* Samtal och intervjuer med spelare och ledare
* Presentation av nya spelare
* VD Jan Karlsson och Sportchef Lennart Sjögren summerar säsongen och blickar framåt mot 2012
* Gratis fika för medlemmar i ÖSK Fotboll
* Souvenirerbjudanden

Speciellt presentationen av nya spelare (obs. pluralis) borde väl locka en eller annan besökare. Fast det är klart – vid det laget är det väl känt vilka de är. Hur som helst borde väl den sportsliga ledningen vara rätt säker på att det kommer att finnas nya spelare att presentera, när man skriver på det sättet i sin inbjudan. För övrigt noteras att det tydligen bara blir klubbmedlemmarna som får gratis fika. Eller?

Plats: Konserthuset
Datum: 19 november, kl. 12:30 – 14:30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *