Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Samuelsson har klausul

Precis som jag gissade häromdagen så har Peter Samuelsson en klausul i sitt kontrakt med Degerfors, som möjliggör att han kan köpas loss för ett i förhand fastlagt belopp. Ett belopp som enligt Karlskoga-Kuriren är överkomligt.

Från ÖSKs sida har det dock ännu inte ankommit någon intresseanmälan, enligt tidningen. Det kan mycket väl vara så att det är Degerfors mindervärdighetskomplex som kommer till uttryck när Samuelssons namn nämns i samma mening som ÖSK. En fråga som alla sportjournalister bara måste ställa, när de intervjuar Degerfors skyttekung. Samuelsson å sin sida har väl ändå gjort klart, att han inte ställer sig avvisande till en flytt in mot de centrala delarna av länet om en förfrågan skulle komma från ÖSKs sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.