Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Samuelsson villig att lyssna

111016.
Papperstidningens Jonas Brännmyr talade med Degerfors skyttekung Peter Samuelsson om eventuellt intresse från allsvenska klubbar efter Degens förlustmatch mot Falkenberg (1-3). Samuelsson håller en dörr (eller om det nu skall vara ett fönster) öppet åt örebrohållet och säger till tidningen:
– Örebro är en jättefin klubb och det är allsvenskan. Om de är intresserade så skall jag lyssna.

Man skall dock ha i åtanke, att Samuelsson har ett år kvar på sitt kontrakt med Degerfors och en eventuellt ny klubb får förmodligen lov att köpa loss honom. Om det inte är så att han har något i sitt kontrakt med ÖSK som gör att en övergång uppåt i seriesystemet underlättas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.