Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen fortsättning för Erik Nilsson

 

Ingen svartvit fortsättning för Erik Nilsson.


NA skriver
, att det inte blir något nytt/förlängt kontrakt för Erik Nilsson. Beskedet kommer väl inte direkt överraskande efter det att han för andra året i rad lånades ut till Ljungskile efter att ha fått väldigt lite speltid under tiden fram till sommarfönstret. Erik har haft lite svårt med tempot i Allsvenskan, men bra insatser två år i rad hos Ljungskile i Superettan bör innebära, att han inte skall ha några svårigheter att finna en ny klubb. Han sägs ju trivas bra på Västkusten så det är till och med möjligt att han blir kvar där.

Bohuslänningen: Örebro vill inte ha Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.