Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alvbåge funderar

John Alvbåge har en del att fundera på - som till exempel var han skall spela nästa år.

FotbollDirekt har kollat läget med John Alvbåge. John, som sitter med ett utgående kontrakt, har ännu inte tagit ställning till vilket lag han skall representera nästa år.
– Jag älskar Örebro och ser gärna en fortsättning i klubben. Just nu håller jag på och kokar ihop något med ÖSK, sedan får vi se vart vi landar, vi är mitt uppe i förhandlingarna, säger han till nätsajten.

Det har under den senaste tiden dykt upp en del rykten om att John eventuellt kan tänkas lämna ÖSK för någon annan allsvensk förening. ÖSKs ekonomi är förvisso numera välskött, men omsättningsmässigt ligger man fortfarande en bra bit efter de ekonomiskt starkaste lagen. Kommer det ett bra bud från något lag med mer pengar och sämre målvakter kan nog ÖSK få svårt att matcha ett sådant. Som ÖSK visade i fallet Ajdarevic så finns det gränser för hur långt man är kapabla och villiga att gå i en budgivningssituation.

För Johns del gäller det givetvis att försöka förhandla fram så bra villkor som möjligt och i sådana sammanhang är det givetvis en fördel om det även finns med andra budgivare.

Förhoppningvis kommer John och ÖSK att kunna komma överens om en förlängning under höstens lopp. Två månader sätter John själv som tidsmässigt mål för förhandlingarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.