Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Oscar Jansson förlänger (med Tottenham)

Oscar på Vallen - fortfarande bara en önskedröm.

110808. Kontraktsförlängning för Oscar Jansson.
NA skriver, att den före detta Karlslundstalangen och nuvarande Tottenhammålvakten Oskar Jansson kommit överens med sin klubb om att förlänga det utgående kontraktet med ett år. Därefter lånas han ut till fjärdenivåklubben Bradford City på (minst) en månad. Förhoppningarna om att få se honom på Behrn Arena (annat än under sommarsemesterträningen) får vi således skjuta ett år framåt i tiden.

Bradford City: Jansson joins City

100519
Fotbollskanalen spinner vidare på Oscar Jansson-tråden utan att egentligen tillföra så mycket nytt.

100508

NA skriver att Tottenhamns (och Karlslunds) unga målvaktstalang Oscar Jansson skulle kunna vara aktuell för inlåning till ÖSK.

NA: Oscar öppnar för lån till ÖSK

Oscar verkar att ha ett rätt bra förhållande till ÖSK. Förra sommaren tränade han till exempel med laget innan han återvände till Tottenham och England. Jag tror dock inte att en utlåning till ÖSK passar så värst bra in i Oscars framtidsplaner. Vad Oscar framför allt vill ha är speltid – någonting  han knappast lär få så läng John Alvbåge står i vägen.

Sedd på några år sikt skulle en anknytning till ÖSK i och för sig kunna vara intressant. Om/när Alvbåge rör på sig ligger fältet öppet för en ung, talangfull och ambitiös målvakt. Peter Westman lär ju knappast kunna konkurrera om platsen som förstemålvakt. Frågan är bara om/när John Alvbåge tar sig utomlands igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.