Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Emra is back in town

Slutspelat i blått och vitt för Emra. Foto: FC Zürich.

NA skriver idag, att Emra Tahirovics kontrakt med FC Zürich sagts upp och att Emra nu är klubblös. Båda parter är enligt klubben införstådda med kontraktsupplösningen. Vilket väl torde innebära att klubben löst ut honom från hans kontrakt.

ÖSK-bloggen har ju redan noterat Emras närvaro vid några av hans bror Mirsads matcher för ÖSK Ungdom i samband med bland annat Elite Hotel Cup och pojkallsvenskan. Tyvärr såg väl Emra inte ut som om han jobbat speciellt mycket på sin fysiska status under sommaren.

NA: Emra får lämna Zürich
FC Zürich: Vertrag mit Emra Tahirovic aufgelöst

Skulle Emra kunna vara något för ÖSK som en stand-in för den skadade Haddad? Jag tror inte det – han har visserligen talang och förmåga, men han verkar inte vara motiverad att ta det jobb som behövs för att bli matchfit igen.

Frågan är nu om någon klubb törs satsa på ett restaureringsarbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *