Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Erik Nilsson lånas till Ljungskile

110731.
Bohuslänningen skriver idag, att nu är det klart för ett återbesök för Erik Nilssons del till Ljungskile. Jag undrar om detta inte innebär, att Erik har spelat sin sista match för Sportklubben, när han nu lånas ut för andra året i rad till uddevallingarna. . Han har knappt fått någon speltid alls i år, inte ens då det funnits platser lediga på mittfältet. Tränarna tycker tydligen inte att han räcker till och när nu Sixten gjort klart för två år till i Örebro, så är det tveksamt om man ser någon framtid för honom i klubben.

NA: Nilsson lånas ut till Ljungskile

110727. Ljungskile får vänta.
Radio P4 Väst skriver idag på sin hemsida, att det inte blir någon snabb utlåning av Erik Nilsson till Ljungskile SK. ÖSK tycker att man har för stora skadeproblem för att kunna släppa iväg Erik till en annan klubb. Lennart Sjögren säger dock, att så fort skadeläget har förbättrats så kommer man att försöka hitta en lösning.

110722. Ljungskile vill låna Erik Nilsson
Radio P4 Väst skriver på sin hemsida, att det snart kan vara dags för en ny utlåning av Erik Nilsson till Ljungskile.
– Ljungskile är intresserade av mig, och jag är intresserad av spel med LSK, säger han till P4 Väst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *