Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Flera intresserade av Bedoya

Enligt bloggen No Short Corners finns det intresse från flera olika håll för Alejandros namnteckning (och ÖSKs firmateckning). Störst tycks intresset vara från Glasgow Rangers, men det påstås att även en holländsk och en fransk klubb är intresserade. Plus kanske ytterligare någon eller rent av några klubbar. Det är väl nästan så att det luktar budgivning om bloggen har rätt.

Så här beskrivs dagsläget (fast det var för en vecka sedan):

Hey, remember last week when I told you the Alejandro Bedoya race had cooled off? Never mind. You can remove those scarves and jackets now. Rangers remain the odds-on favorite, but there is a Dutch club and a French club (I’ve yet to place either, but have a scent) and perhaps other clubs I’ve yet to detect that will not go gently into that good night.

Basically, it seems some folks are suddenly getting more serious about snagging him in August. And as that Swedish transfer window does not open until next month, let’s project this scene to play out somewhat slowly. At least, that will give me time to do more digging.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.