Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Oskar Johansson lämnar ÖSK

110629. Fortsättning följer i Karlslund.
Oskar, som för två veckor sedan lämnade ÖSKs organisation på grund av att han inte ”fått någon ordning på” sina knäproblem, har enligt NA nu bestämt sig för att göra ett förnyat försök att få fart på sin fotbollskarriär. Detta kommer att ske i hans moderförening Karlslunds IF, dit han alltså återvänder efter åren hos ÖSK. Om han kan hålla sig skadefri så har Karlslund, som närmast siktar på en återkomst till div 2, fått en riktigt bra förstärkning i den spelskicklige mittbacken. ÖSK-bloggen önskar lycka till på rehabiliteringsvägen.

Inför årets säsong såg en glad Oskar fram emot att kunna spela fotboll igen.

 

110614. Slutspelat för Oskar Johansson
Förhoppningsvis inte för gott, men väl hos Örebro SK. ÖSK skriver nämligen idag på sin hemsida, att man kommit överens med den skadeförföljde mittbacken att avsluta kontraktet i förtid.

Lite överraskande förlängdes Oskars kontrakt inför den här säsongen med ytterligare ett år, trots att han gått knäskadad under hela fjolåret. Förlängningen visade att man hos ÖSK var väl medvetna om Oskars talang och att man var villig att ge honom ytterligare ett år att etablera sig på. Under 2011 har han tränat samt spelat några matcher med ÖSKs talanglag i div 2. För några veckor sedan drabbades han av förnyade skadeproblem och nu har man således beslutat sig för att avsluta rehabiliteringsförsöket i förtid.

ÖSK: Oskar Johansson lämnar ÖSK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.