Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kronbloms nya kläder

Sedan någon månad tillbaka är Kronblom återuppstånden och håller nu uppsikt över Parkhall och Brunnspark i Adolfsberg. Dessutom har han skrudats i en utifrån förutsättningarna mer passande matchdräkt.

På väg till Adolfsberg

110323. Flyttdags för Kronblom
NA har hittat en Kronblom in-transit i ett garage i Bista, där han för tillfället genomgår en mer eller mindre komplett make-over. Meningen är att han i gulsvart klädedräkt fortsättningsvis kommer att jobba med centrumutveckling utanför Benny Frengens ICA-butik i Adolfsberg. Den 6 maj beräknas han ha intagit sin nya arbetsplats iförd Adolfsbergs IKs klubbfärger,

101215.
NA skriver, att Kronblomstatyn har stått klart utanför  Behrn Arena. Det blev sammanlagt 22 år i tjänsten som samlingspunkt utanför Eyravallen. Nu är statyn på väg till Brunnsparken i Adolfsberg. Lite tråkigt är det väl när ett för fotbollspubliken så känt landmärke försvinner, men jag håller med Jan Karlsson om att dagens ÖSK och Kronblom inte har speciellt mycket gemensamt.

NA: Här plockas Kronblom ner
Thörners Tankar: Kronblom är inte finkultur – därför passar han inte i ÖSK

1 kommentar – kommentera

Ulf Eriksson

Kanske är det så att Kronblom till slut har hittat hem till sin riktiga klubb Adolfbergs IK… Då det sägs att han bor i närheten… Men man vet aldrig med Kronblom… Han har sina egna ideer för sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.