Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Belgare vill ha Bedoya (också)?

110616. Brügge inte intresserade.
Enligt NA är den belgiska klubben inte intresserad av Alejandros namnteckning.

110611. Brügge igen?
Fotbollsbloggen No Short Corners rapporterar, att årets belgiska värvningsmästare är ute efter Alejandro Bedoyas namnteckning också. Michael Almebäck var klubbens sjunde nyförvärv för sommaren, de förhandlar just nu med IFK Göteborg om Tobias Hysén, men det verkar alltså som om man ännu inte är nöjda när det gäller påfyllningen av spelartruppen. Såvitt jag kan se verkar bloggen ifråga vara rätt seriös, så det kan nog ligga något bakom ryktet. Fast man skriver också, att om Brügge lägger ett seriöst anbud på Bedoya kan det finnas andra intresserade klubbar också som då måste visa sina kort/plånböcker.

110607.
Det verkar som om de belgiska fotbollsklubbarna fått blodad tand och anser, att man kan värva fotbollsspelare billigt i Sverige. Eller så anser i alla fall flamländska den flamländska nätsiten Belgiumsoccer.be detta. Efter att igår ha introducerat Michael Almebäcks namn för sin läsekrets skriver man idag om Alejandro Bedoya. Enligt siten finns Alejandro med på önskelistan hos flera belgiska föreningar. Siten skriver, att Magnus Sköldmark anser att sannolikheten att Bedoya spelar i Sverige efter sommaren är liten. Utöver belgiska skall även holländska och tyska föreningar vara intresserade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.