Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Munster åter till Sverige

 

Ett målgörarfoto från juni år 2008. ÖSK Ungdom har just slagit FBK Karlstad med 5-0. De nöjda målgörarna är från vänster Adam Botvidsson, Gustaf Lundholm, Paul Munster, Marcus Astvald och Martin Pettersson. Sittande nere till vänster kan man även skymta Erik Nilsson.

Belfast Newsletter skriver, att Paul Munster lämnar sin hittillsvarande klubb FC Linfield och återvänder till Sverige. Paul var en av de spelare som ÖSK tog in för att försöka få bättre fart på målfabrikationen under det rätt besvärliga första året i Superettan. Totalt blev det 14 matcher för ÖSK av vilka 7 spelades från start. När sedan Jon Lundblad började få fart på målfabrikationen efter sin långa skadeperiod så blev det bara slutminutsinhopp för Pauls del.

År 2008 dök Paul upp  den svartvita dressen igen, men den här gången som pålitlig målgörare i talanglaget, som då spelade i div 3. Med dem spelade han första halvan av säsongen innan han lämnade för att bli proffs hos FC Linfield på Nordirland. Paul blev således en av rätt många spelare som representerat både ÖSKs representationslag och utvecklingslaget, men han är förmodligen den ende som har gjort det i omvänd ordning.

Pauls framtidsplaner är nu tydligen att återvända till Sverige och att försöka hitta en klubb han kan spela för. Med tanke på att han numera är kontraktslös skall detta gå att ordna redan innan transferfönstret öppnas.

Belfast Newsletter: Munster returns to Sweden
FC Linfield: Paul Munster says farewell to Linfield

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.