Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Patrick Walker lämnar Sandefjord

NA skriver, att Patrick Walker får lov att lämna sitt jobb som tränare för den norska klubben Sandefjord. (NA:s sammanfattning beträffande Walkers tid i klubben är dock än så länge inte korrekt). Han blev utsedd till tränare år 2008 (inte 2009) och hans första två år i föreningen blev mycket framgångsrika såtillvida, att han (tillsammans med spelarna) direkt lyckades föra upp klubben från Adeccoligan till Tippeligan. År 2009 nådde klubben med en åttondeplats sin bästa placering någonsin i Norges högsta serie. Förra året gick det dock betydligt sämre och klubben flyttades ner till Adeccoligan igen. Årets start med 5 poäng på 5 matcher har inte varit tillräckligt bra och nu får således lov att Patrick lämna jobbet.

Patrick hade kontrakt med klubben fram till och med år 2012 och kan av allt att döma se fram emot en hyfsad slutavräkning.

NA: Förre ÖSK-tränaren fick sparken
Sandefjord: Sandefjord Fotball og Patrick Walker skiller lag
Sandefjords Blad: Walker er ferdig i SF
Sandefjords Blad: SF hadde avskjedskontrakt

Patrick har, såvitt jag vet, kvar sin villa i Lundby och kommer väl antagligen att återvända hit. Vem vet, han kanske dyker upp som experttyckare i NA så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.