Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Atashkadeh om övergången

Bonniers och TV4 verkar att lägga under sig alltmer av allsvenskan. Nu senast handlar det om den klubb-TV, som visas hos Fotbollskanalen. De allsvenska klubbarna fick ju tillgång till den utrustning som behövs för att producera video på nätet mot att företaget också fick möjlighet att disponera studion. Nu finns det en intervju med ÖSKs anfallare William Atashkadeh, där han berättar en del om varför han valde att gå från IFK Göteborg till ÖSK och om skillnaderna mellan de två klubbarna. I den bifogade texten försöker man skapa visst eldskydd för Kåmark & Co. efter deras uttalanden om IFK Göteborgs oförmåga att ta hand om sina talanger. Men det är inte alls det som den faktiska intervjun handlar om. William ger för övrigt ett väldigt positivt intryck, tycker jag. Avspänd och med fötterna på jorden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.