Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Dubbel-Richard till Hudiksvall

110414.
Richard Richardsson sluter cirkeln och är tillbaka till orten där hans fotbollskarriär startade – Hudiksvall närmare bestämt. Richard spelar denna säsong för Hudiksvalls FF. Tidigare hette föreningen Hudiksvalls ABK, men efter en sammanslagning har Hudiksvalls div 2-lag fått ett nytt namn. (Det länder hälsingarna till heder att den nya klubben inte fick ett FC eller United som påhäng).

110106.
Richard Richardsson och IK Sirius har kommit överens om att gå skilda vägar. ÖSKs tidigare andrakeeper hade två väldigt bra säsonger hos Uppsalalaget, men under det senaste spelåret blev det bara en bänkplats för Richards del. Att ha en heltidsanställd reservmålvakt visade sig dock vara mer än vad div 1-lagets ekonomi mäktade med.

IK Sirius: Truppnotiser: Richardsson lämnar

Richard blev smått historisk, då han på nick räddade en poäng i matchens slutskede, när ÖSK mötte Malmö FF i maj år 2007.

YouTube: ÖSK – Malmö FF 1-1 (video)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.