Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Biljettsläpp i morgon

I morgon (måndag) släpper ÖSK ut biljetterna till vårsäsongens matcher till allmän försäljning. Hittills har dessa biljetter inte sålts för att inte undergräva möjligheterna att sälja årskort. Varje sittplatsbiljett som säljs  innebär ju, att denna plats inte kan användas till någon som är villig att betala för ett årskort.

Därför försöker ÖSK att hålla på lösbiljetterna så länge som möjligt. Jag hade faktiskt trott att man skulle vänta till typ den 26 mars då lönerna har betalts ut. På så sätt skulle man kunna ge sista-minuten-köparna en möjlighet att komma åt ett bra årskort. Men antingen ville man inte vänta längre eller så tror man att det inte finns så många årskortsköpare kvar. Dessutom finns det säkert en hel del platser tillgängliga på Östra. Sikten från dessa platser är faktiskt inte alls dålig. Den sämsta aspekten med att sitta på Östra är nog, att väderskyddet verkar att vara i bästa fall så där. Det finns ett tak, men frågan är om det skyddar i och med att sidorna saknar vindskydd som kan hindra blåst och regn att svepa in.

Nytt för i år verkar vara att man avgiftsbelägger även de yngsta. Ända ner till fyra år kostar det att i fortsättningen se ÖSK spela fotboll. Inte så mycket (40 kronor för ståplats), men ändå. Frågan är om det inte även fortsättningsvis skulle vara bättre att låta ungdomar upp till 12 år se ÖSK spela utan att behöva betala för det – så länge det finns ståplatser tillgängliga. Det gäller ju att tillvänjningen kan börja redan i unga år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.