Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sjögren om Silly Season

Juha Väisänen har för Svartvitt intervjuat Lennart Sjögren nu när årets värvningskampanj är avslutad. Vad som återstår är att försöka ordna speltid åt de som inte tar plats på årets ersättarbänk samt att försöka förlänga kontrakten med spelare som sitter på utgående kontrakt och som man vill behålla.

Lennart får bland annat svara på vad han anser om ryktesspridningen under värvningsperioden, hur man skall hålla igång alla spelarna i den stora spelartruppen samt om det verkligen är färdigvärvat nu. På den sista punkten verkar han något svävande även om man från ÖSKs sida är nöjda med den trupp man har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.