Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tipselit Cup – dag 3

ÖSKs 15-åringar avslutade Tipselithelgen i Jönköping med en vinst mot Örgryte IS. Peder Hessel rapporterar:

Vinst för ÖSKs 15-åringar mot Örgryte.
3-1 skrevs segersiffrorna till efter en sprudlande första halvlek (1-0). Snabbt o skickligt passningsspel gav ett tjusigt ledningsmål genom Lukman Murad. ÖSK dominerade med eftertryck i den första halvan.

ÖIS kom tillbaka i den andra så som det ofta blir när ett lag är överlägset. Men ÖSKarna ville avsluta med vinst och började ta över spelet. Då kvitterade ÖIS på ett långskott som slank över David Persson i Örebromålet. Kalldusch

Sen drog Svartvitt igång segerjakten anförda av Lukman Murad och 13-årige Adam Johansson. Lukman satte 2-1 på egen hand. Sen avslutade denne med 3-1 efter fint samarbete med Johansson.

-En bra avslutning för grabbarna på en nyttig helg i lite skarpare miljö. Vi hänger med övriga elitklubbars 15-åringar på ett bra sätt. Jämnt o tufft avslutar Peder Hessel som är Tipselitansvarig, pojkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.