Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tipselit Cup

I kväll reser ett gäng 15-åringar (redan fyllda eller blivande) till Jönköping för att vara med på Tipselit Cup. Cupen, som är en turnering (verkar det som), arrangeras i anslutning till fotbollsmässan på Elmia. Inbjudna att deltaga är samtliga Sveriges elitklubbar (Allsvenskan och Superettan). 23 klubbar har hörsammat kallelsen jämte IFK Klagshamn, som tydligen lyckats slinka in i turneringen på ett utjämningsmandat. Trots namnet verkar det inte röra sig om någon Cup i egentlig mening. Varje lag spelar tre matcher i ett gruppspel under tre dagar, men till ett slutspel av något slag verkar tiden inte räcka till. Det hade nog varit roligare med kortare men fler matcher och något slags slutspel. ÖSK har valt att lägga in en extra match mot arrangörsklubben Jönköping Södra.

ÖSKarna spelschema ser ut på följande sätt:

4 mars kl. 12:00 Helsingborgs IF – Örebro SK
5 mars kl. 15:50 Assyriska FF – Örebro SK
6 mars kl. 13;40 Örebro SK – Örgryte IS

Följande trupp har tagits ut att representera de svartvita färgerna under ledning av årsgruppens talangutvecklare Peder Hessel och huvudtränare Rickard Torstensson: Sedin Ujkanovic (mv), David Persson(mv), Edvin Ahlnäs, Gustav Fardelin, Alex Yolki, Mirza Turan, Andreas Klingström, Sebastian Magnusson, Max Bergkvist, Emil Fransson, Henning Nordvall, Adam Johansson, Henrik Hultberg, Carl Jägerhill, Lukman Morad, Rikard Hallgren och Lesster Govea.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.