Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Europaförberedelser


Vid föreningsstämman var det premiärvisning av ÖSKs europadress. Peter Bergqvist tog tillfället i akt och fotograferade både den svarta och vita versionen och var sedan vänlig nog att skicka över sina foton till bloggen. Tyvärr var väl inte ljusförhållandena de allra bästa, men bra nog för att man skall kunna få en hyfsad uppfattning om hur dräkterna ser ut.

Dräkterna är inte kompletta än – en (man får bara ha en) reklamplats skall besättas på bringan och på baksidan kommer spelaren att namnges – allt enligt UEFAs bestämmelser. Dressen kan beställas via Erik Wärlegård på ÖSKs kansli kontor. Priset lär vara 550 kronor.

På årsmötet berättade Jan Carlsson, att man budgetmässigt inte räknat med att europaäventyret skall generera någon vinst. Plus minus noll resultat således, vilket också innebär att eventuellt avancemang kan komma att ge en extraslant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.