Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sjögren: Inget är klart än

NA har fått tag på Lennart Sjögren för att försöka reda ut hur pass klara de nästan helt klara spelarövergångarna egentligen är. Inte helt klara, säger Lennart som dock av Lasse Wirströms artikel att döma verkar tro att de så småningom kommer att bli klara. Det kan dröja till nästa vecka, men det kan också gå fortare eller kanske ta längre tid.

Jag tror som sagt, att man i princip är överens med spelarna, men att man även måste göra klart med deras föreningar. Frågan är sedan hur snabba dessa är med sitt pappersarbete. Tyskarna bör väl kunna vara rätt effektiva, medan en regional klubb i Brasilien rimligtvis behöver mer tid på sig.

Beträffande Kushtrim Lushtaku så är denne definitivt ett andrahandsalternativ i dagsläget. ÖSK har sagt att för honom gäller det att vänta och se (och hoppas).

Om bloggen skulle tillåta sig att gissa lite, så tror den nog att Valdet Rama skulle kunna vara klar mot slutet av veckan, medan det lär dröja en bit in i nästa vecka innan Paulinhos papper är klara för registrering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.