Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Distriktslagsamling P96

ÖLFF har bjudit in ett 50-tal (!) pojkar till en förmiddagsträning på Karlslunds Arena nu på söndag. ÖSK är den antalsmässigt största klubben med 12 namn. Jag antar att vinterns ”påfyllning” från Adolfsberg har hjälpt till en del för så många spelare hade man inte med i höstas. Distriktslagskaptenerna kommer för övrigt också de från ÖSK Ungdoms organisation. Det är klubbchefen själv Peter Johansson samt P95-ornas huvudtränare Johan Cehlin, som kommer att ansvara för den här årgången.

De uttagna ÖSKarna är: Edwin Ahlnäs, Gustav Fardelin, Emil Fransson, Lester Govea, Rickard Hallgren, Jesper Hjärtmyr, Andreas Klingström, Sebastian Magnusson, Lukman Morad,Henning Nordvall, Emil Svensson samt målvakten David Persson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.