Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rapport från sjukstugan, del 2

Papperstidningen har lämnat en redogörelse för varför så många spelare saknades igår, då ÖSK mötte Häcken. Utöver redan mer eller mindre kända skador var det en del sjuka också, som bidrog till manfallet. Listan, enligt NA:

Nordin Gerzic, sjuk
Magnus Kihlberg, sjuk
Magnus Wikström, maginfluensa
Per Johansson, axeln
Robin Staaf, opererad menisk
Josef Ibrahim, vrist
Samuel Wowoah, vrist
Denis Abdulahi, näsben
Michael Almebäck, knä
Patrik Anttonen, ljumske
William Atashkadeh, ljumske
Simon Nurme, fotbenbrott

Nyheten här förutom de insjuknade var att Per Johansson saknades på grund av en axelskada. Av tidigare skadade och frågetecken deltog Ahmed Yasin och Johannes Skoglund, så de är väl ok.

Simon Leonidssons namn fanns med på laguppställningen på ÖSKs hemsida före matchen. Jag såg honom inte på bänken, men han kan mycket väl ha varit där. Påbyltade fotbollsspelare är inte alltid så lätta att identifiera. Men om han fanns tillgänglig, så har jag svårt att förstå, varför man satte in Johannes Skoglund när Ahmed Yasin ville bli utbytt. Simon hade i det läget helt klart känts som ett naturligare val.

Under matchen inträffade väl inga allvarligare skador av vad jag kunde se. Andreas Haddad fick känning i sin nerv igen och spelade bara en halvlek, men annars verkade det mesta ok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.