Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skellefteå-målvakt provtränade med ÖSK

110215. Inget kontrakt för målvaktstalang.
Västerbottens Folkblad bekräftar, att det inte blev något kontrakt med ÖSK för den unge skelleftemålvakten.

110204.
En smula i skymundan har Skellefteå FFs målvaktstalang Jonathan Johansson varit i Örebro och provtränat. Fyra pass med talangtruppen och ett med A-truppen blev det under den snart avslutade veckan. Enligt Johansson (som blir 20 i år) stod en plats som tredjemålvakt i organisationen på spel. Tanken var närmast att han ifall han fick ett kontrakt skulle bli tredjemålvakt i A-truppen, men spela matcherna med ÖSK Ungdom i div 2.

Nu blev ju Peter Rosendal officiellt ÖSKs tredjemålvakt igår, så det är oklart om det blir något ÖSK-kontrakt för västerbottningen. Talanglaget behöver en förstärkning på målvaktssidan så det skulle inte sitta fel med en talangfull 20-åring. Frågan är bara om ÖSK anser sig ha råd med det med tanke på att man redan har tre avlönade målvakter i A-truppen.

Västerbottens Folkblad: Allsvenskt provspel för talangen

Förra året utsågs Johansson till Norrettans bästa målvakt och deltog i den årliga talangmatchen då de bästa spelarna från den norra och södra serien möter varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.