Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lite skadeelände

Finlandsutflykten slet hårt på spelarmaterialet och till och med en så vanligtvis osårbar spelare som Samuel Wowoah fick finna sig i att stiga av tidigt i matchen efter att ha blivit hårt åtgången i en närkamp. Papperstidningen uppger att det rör sig om en stukning, vilket kan innebära allt från några dagars till några veckors frånvaro. Själv tror Samuel att det skall vara ok igen om några dagar. Vi får väl hoppas att han får rätt.

Värre kan det på ha gått för Denis Abdulahi, som ju blev inbytt i andra halvlek (som anfallare), men försvann från planen med tre minuter kvar att spela. Enligt tidningen befarar man ett näsbrott för hans del efter en alltför intensiv närkamp.

På hemmaplan har Svartvitt intervjuat det konstant skadekännande nyförvärvet William Atashkadeh. William säger sig tro, att det inte skall vara några problem med att komma i slag till premiären. Man kan ju hoppas men hans skadehistoria i IFK Göteborg var väl heller inte den allra bästa. Vilket påstås vara en av anledningarna till att den klubben inte var villiga att ge honom något längre kontrakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.