Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Anttonen kvar i ÖSK

ÖSK meddelar idag, att man kommit överens med Patrik Anttonen om ett nytt kontrakt. Patrik har skrivit på för två nya år med Sportklubben. Inget av de alternativ kändes speciellt bra och när ÖSK tog kontakt igen så tackade han ja. Av allt att döma utan speciellt lång betänketid. Så efter lite extra obetald semester är Patrik tillbaka på Behrn Arena igen. Lättränad som han är lär han inte ha tappat speciellt mycket under sin frånvaro från Sportklubben. (Han tränade kontraktslös med Sportklubben under december).

ÖSK: Anttonen klar för ÖSK Fotboll
ÖSK: Anttonen tillbaka i ÖSK: ”Det känns bra” (video)
Eurosport: Anttonen kvar i ÖSK: Ville testa något nytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.