Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bedoya funderar

110202.
NA tog tillfället i akt och frågade Alejandro Bedoya hur det ser ut med hans framtidsplaner i samband med den senaste norgeresan. Enligt Alejandro har han varken bestämt sig för att lämna då kontraktet går ut eller att förlänga innan det gör det. Både han själv och hans agent Patrick Mörk har talat med ÖSK om en förlängning. Till skott har man dock inte kommit.

110119 Bedoya vill vidare.
Inte så överraskande planerar även ÖSKs tredje landslagsspelare att försöka flytta fram sina positioner i fotbollsvärlden. The Bosten Globe har en rätt lång artikel om den mest landslagsrutinerade spelaren (6 landskamper) på USAs träningsläger. Av artikeln framgår bland annat, att Alejandro tackat nej till en förlängning av sitt kontrakt med Örebro, som räcker året ut. Enligt hans agent Patrick McCabe är det till och med så att han redan funderar på erbjudanden från andra klubbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.