Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Missad möjlighet

ÖSK hade Daniel Uchechi här på provträning under förra försäsongen. Det blev inget kontrakt för Uchechi den gången  – ÖSK sade att de avvaktade. Någon ny möjlighet lär det knappast bli eftersom Sven-Göran Erikssons Leicester har tagit in honom i sin trupp. Under förutsättning att han får ett arbetstillstånd, vilket inte är helt säkert. Anledningen till att han fick lov att lämna Storbritannien i förra vändan var ju att han inte ansågs tillräckligt kvalificerad för att få ett sådant.

BBC Sport Fotball: Leicester City striker Daniel Uchechi on loan:
Eyravallen: Inget kontrakt för Uchechi

Den gemensamma nämnaren i det här fallet heter Tord i förnamn. Det var ju Grip som rekommenderade Uchechi till ÖSK och han lär väl ha haft ett finger med i spelet också då Svennis fick upp ögonen för nigerianen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.