Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK säljer bra!

På hemsidan skriver ÖSKs VD Jan Karlsson, att det ser bra ut intäktsmässigt jämfört med föregående år. Försäljningen av privata säsongsabonnemang ligger 10 % över fjolårets siffra vid motsvarande tidpunkt. Detta gäller både utvecklingen i kronor och antal sålda abonnemang, vilket låter något förbryllande eftersom priserna gått upp en del. Skall man tyda detta som att det är andelen billiga abonnemang som ökat mest?

Även på den så kallade partnerssidan går det bra, ja rentav ännu bättre. Plus 20 % är siffran tack vare att man fått in flera ”sponsorer” (det får man ju egentligen inte kalla dem) samt även att några av de befintliga graderat upp sig produktmässigt.

Eftersom det mesta av försäljningen sker under årets första månader så är utvecklingen givetvis mycket positiv och glädjande.

NA: Intresset för ÖSK stiger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.