Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Grönt för Behrn Arena

De senaste dagarnas relativa mildväder har gjort att matt(ut)läggningen på Behrn Arena har gått med rekordfart – jämfört med tidigare. Den gröna matten är nu på plats och det som fattas för att planen skall vara spelbar är planberedningsarbetet med påläggning av sand och granulat. Sandningen var man i full färd med när jag åkte förbi en stund på eftermiddagen. Granulatet läggs sedan på under lördag och söndag, varefter planen skall vara användbar igen. Från och med nästa vecka skall planen vara spelbar, mer eller mindre i tid för ÖSKarnas återkomst från träningslägret i Turkiet. Sista lägerdagen eller om det möjligen är hemresedagen är den 26 januari. Den första matchen på det nya underlaget lär bli ÖSK Ungdoms träningsmatch mot IFK Örebro nästa lördag.

Så här skall det se ut - grönt från väster till öster.

 

Holländarna körde för allt vad tygen höll på sina arbetsmaskiner.

 

Påfyllning av sandspridaren.

ÖSK-TV: Håkan Juhlin om det nya konstgräset och om talanglaget (video).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.