Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förlust i Turkiet (0-1)

Det blev en 1-0 förlust mot Volga Nizhny Novgorod i årets första träningsmatch. Bättre än väntat faktiskt med tanke på att ÖSK spelade med en del nya och i det här sammanhanget orutinerade spelare. De ryska motståndarna demonstrerade bredden i sin trupp genom att inför andra halvlek byta ut hela sin startelva mot en ny. Så jag förmodar att de inte dessutom hade toppat laget. Roligt att se att både Emil Berger och Boris Lumbana verkar ha överlevt fulla 90 minuter.

NA: ÖSK föll i Turkiet
Alvbågebloggen: Turkiet Dag 11 – Matchrapport med videoklipp
ÖSK: Wirtanen rapporterar, del 7: Matchen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.