Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal – DM

Slutspelet i futsal började idag och fortsätter fram till söndag. ÖSK-inslaget i årets slutspel är dock mycket begränsat och inskränker sig till ÖSK Söders damlag. Dessa är titelförsvarare och får nog gälla som förhandsfavoriter. Tjejerna var tvåa förra året, men i år saknas fjolårsvinnarna från Glanshammar, vars verksamhet upplösts i intet. Damlagen spelar sitt gruppspel på lördag med semifinaler och finaler i Idrottshuset på söndagen.

Förutom ÖSK-damerna och finaldagen så är det intressantaste  nog morgondagens matcher då distriktets 16 ”bästa” herrseniorlag spelar gruppspel och kvartsfinaler i Idrottshuset. Det brukar vara trevliga arrangemang med mycket kamp i bra tempo.

3 kommentarer – kommentera

Sportchefen dam

Vi förlorade faktiskt finalen förra året och är inte titelförsvarare. Däremot fick vi en friplats till den följande omgången och det var sånär vi lyckades ta oss vidare. Vi förlorade med 5-8 mot SM-vinnarna Bollstanäs i sista gruppspelsmatchen i andra omgången. Men tack för att du tror på oss!
//Jonas

Ficedula hypoleuca

Ja, det borde jag ha kommit ihåg. Men det enda jag kom ihåg var att tjejerna gick vidare i slutspelet och att de gjorde bra ifrån sig.

Sportchefen dam

Det gjorde de verkligen! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.