Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sixten satsar gärna ungt, säger han

FotbollDirekt är nog liksom de flesta andra mystificerade över alla de talanger som ÖSK lockat in genom vinterhalvårets värvningsfönster. De har talat med Sixten Boström om hur han ser på dessa spelare och deras möjligheter att få allsvensk speltid under kommande säsong.

FotbollDirekt: Boström redo ge ungdomarna stort ansvar

Ja, vad skall Sixten svara på en sådan fråga? Han kan ju inte gärna säga, att de skall stå på tillväxt och i bästa fall får något inhopp i matcher, som redan hunnit blivit avgjorda. Så standardsvaret blev därför, att alla givetvis har chansen men att det gäller att visa på träningar och försäsongsmatcher att man är värd att vara en av de elva.

Sixten bekräftar dessutom, att klubben fortfarande är på jakt efter några (mer än en) rutinerade anfallare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.