Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Josef Ibrahim till ÖSK

Josef Ibrahim. Foto: Ettan Fotboll

ÖSK fortsätter att dammsuga närområdet på fotbollstalanger och meddelar i kväll att man kommit överens med Josef Ibrahim (och Forward antar jag) om att Josef tar steget över till Behrn Arena från talangfabriken på väster. ÖSK skriver på sin hemsida, att man skrivit ett flerårigt avtal med nittonåringen (född 1991). Lennart Sjögren ser Josef i första hand som en vänsteranfallare, men anser att man även kan använda honom i andra offensiva positioner.

Efter Berger, Holmberg, Yasin, Malic och Atashkadeh var detta den 6:e sub-20 spelaren, som sportklubben tog in genom detta värvningsfönster. Lite för många för att det enbart skall vara en slump.

2 kommentarer – kommentera

Mackan

Hur menar du med avslutningsmeningen där? :)

Ficedula hypoleuca

Jag antar, att det finns en anledning till att man plötsligt fyller på spelarförrådet med ett halvt dussin unga, allsvenskt oerfarna men ändå relativt välmeriterade spelare. På detta sättet har klubben inte alls agerat under de senaste åren. Det finns (minst) en tanke bakom detta plötsliga inflöde. Frågan är bara vilken?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.