Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Landslags(nybörjar)läger för Alejandro

Alejandro Bedoya har som väntat tagits ut till det amerikanska förbundets januariläger. Sällskap i Carson, Kalifornien kommer han att få av 20 spelare från MLS och tre som är baserade i Europa. Det handlar den här gången i hög grad om ett utvecklingsläger, där landslagsledningen passar på att se ett antal yngre talanger i träning under en längre period. Faktum är att Alejandro med sina 6 landskamper är lagets mest rutinerade spelare sett till antalet seniorlandskamper. Debut i landslagssammanhang blir det bland annat för Halmstads ytterback Ryan Miller.

Lägret startar den 4 januari och avslutas den 22 januari med en landskamp mot Chile. De som sköter sig bra har sedan möjligheten att få åka till Cairo med ett betydligt mer rutinerat landslag för en landskamp mot Egypten den 9 februari.

US Soccer: Bradley Calls 24 Players

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.