Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Testmatch från bänken

Jag hittade (någon månad för sent) följande intressanta bloggbidrag hos Nerikes Kil. Daniel Wickström, som tränade Nerikes Kil under den gågna säsongen, var inbjuden som gästcoach för det svarta laget, då ÖSKs talangtrupp spelade höstens testmatch. Daniel kommer nästa år att vara tränare för ÖSKs lovande P97-or och i testmatchen hjälpte han till med matchningen av det svarta laget.

Nerikes Kils blogg: ÖSK träningsmatch

Anfallaren i det vita laget som imponerade var Arboga Södras Miralem Malic, som numera är svartvit. Den duktige mittfältaren bör ha varit Adam Eriksson, men kan ockå ha varit Fedja Jelecak eller Kevin Larsson.

Eyravallen: Vitt slog svart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.