Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Isländsk anfallare testas

Informationen från Sportic Players Management. (Klicka på bilden för bättre upplösning).

ÖSK fortsätter sökandet efter spelare som kan hjälpa till med att fylla de avflyttades luckor i anfallet. På hemsidan skriver man, att nästa spelare som får chansen att visa upp sig på karlslundarenan blir islänningen Kristinn Steindórsson. Den unge anfallaren (född 1990) representerar årets isländska mästare Breidablick och har (enligt Wikipedia), trots sin ungdom, redan hunnit med att spela 58 matcher och göra 22 mål för sin klubb. Han har dessutom representerat Island i U17 och U19-landslagen vid 21 olika tillfällen.

ÖSK är dock inte det enda laget som är intresserade av Steindórsson. Enligt mbl.is så finns det intresse för honom från Danmark, Norge, Sverige, Holland och Belgien.

NA skriver, att han kommer att delta i träningsmatcherna på tisdag (Karlslunds IF HFK) och torsdag (BK Forward).

Beträffande Leo säger man, att han kommer att vara här tills på onsdag. Därefter kommer man att sätta sig ned för att ta ett beslut. Vilket väl är vad man brukar säga när man inte blivit helt övertygad om att spelarens kvaliteter motsvarar klubbens önskemål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.