Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

De lokala serierna 2011

Serieindelningen för de div. 4-6 serier (herrar), som ligger under ÖLFF:s domvärjo är nu fastlagd. ÖSK Söder, som den kommande säsongen får ta nya tag i div 5, har placerats i den södra serien och får där möta följande lag: HOIF, IFK Askersund, IFK Hallsberg, IK Sturehov, Kumla BK, Latorps IF (från div.4), Laxå IF 2 (från div.6), Mariebergs IK, (från div.6), Yxhults IK.

ÖSK Söders andra damlag, som spelar under klubbeteckningen ÖSK Ungdom, gick upp en division och tog så att säga över förstalagets plats i trean. Deras motståndare blir: Frövi IK, GSBK (från div.4), IFK Kumla (från div.2), IK Sturehov, Laxå IF, Lillån FK, Nora-Pershyttan BK, Rynninge IK, Öfvre Adolfsberg FC (från div. 4).

För serierna längre ned i seriehierarkin gäller att intresseanmälningar skall vara förbundet till handa senast den 1 mars. Så för dem dröjer det ett bra tag innan man vet mot vilka lag man skall spela. För ÖSKs del handlar det väl i första hand om ÖSK Söders lag i div 7 och kanske en fortsättning med ett lag från ÖSK Ungdom i div 8 (om spelarmaterialet räcker till för det).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.