Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mikael Fahlén tränar KIF Örebro

101124.
Värmlands Folkblad: Fahlén vill få Örebro att lyfta med Larsson

101123.
Det verkar vara på tränarsidan som det mesta händer för tillfället. KIF Örebro har just meddelat, att man har engagerat ÖSKs föredetting Mikael Fahlén som tränare efter den sparkade Richard Holmlund. Detta verkar komma som en stor överraskning för lokaltidningen, vilket det kanske inte borde ha gjort. Fahlén har nämligen en rätt gedigen bakgrund som tränare inom damfotbollen med ansvar för klubbar som QBIK och Mallbacken. Under de senaste fem åren har han haft ett tränaruppdrag på Svenska Fotbollförbundet för F19-landslaget.

NA: ”Vänta innan ni hänger mig”

Om man är nöjda hos KIF Örebro över sin rekrytering så är man säkert besvikna hos karlstadsklubben Hertzöga. I början av november gick man därifrån nämligen ut med ett pressmeddelande om att man rekryterat Fahlén som tränare för sitt div 4-lag.

Nya Wermlandstidningen: Fahlén ny tränare i Hertzöga (101103)

Jag funderade då på om jag skulle lägga in en notis i bloggen om detta, men kom till slutsatsen att ett div 4-lag i Värmland och Fahlén som verkade ha släppt alla kontakter med Örebro inte var så mycket att orda om. Vilket sedemera visade sig vara fel.

Mikael Fahlén representerade under åren 1988 – 1994 ÖSK och hann då med att spela sammanlagt 59 tävlingsmatcher samt göra 20 mål för föreningen enligt Sportklubben.net. Då spelade han tillsammans med bland annat Lennart Sjögren, Magnus Sköldmark, Thomas Andersson, Anders Karlsson och Mikael Steen, vilka samtliga idag är engagerade i ÖSKs verksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.