Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ny provträning för Mogren?

Anders Mogren från IK Gauthiod var i Örebro förra året och visade upp sig i den årliga testmatchen. Anders imponerade så pass mycket, att det var aktuellt med en fortsättning i form av provträning med A-truppen. Men en stressfraktur i foten satte stopp för örebrobesöket och matchandet hemma i Grästorp blev mycket begränsat (3 matcher) på grund av skadan.

Men nu verkar det som om Mogren kan komma att få en ny chans att visa upp sig (även om ÖSKs mittfält har förstärkts en del sedan han var aktuell). Nya Lidköpings-Tidningen nämner så där i förbigående i en artikel om IK Gauthiods trupp inför den kommande säsongen, att han skall träna i Örebro igen.

NLT: Gauthiod rycker i Bohman och Bohrén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.