Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alejandro gjorde en bra match mot Sydafrika

101117.
Alejandro Bedoya fick 78 minuter på plan innan han blev utbytt mot Mikkel Diskerud som representerar Stabaeck. Diskerud assisterade sedan till matchens enda mål, som gjordes av Juan Agudelo, New York Red Bulls.

Alejandro verkar att ha gjort en bra match och fick betyget ”7” av Washington Post för sin insats, vilket var det högsta betyget som utdelades. (Men han delade det med några andra lagkamrater).

Goal.com skriver i sin matchanalys:

Who was good?
Alejandro Bedoya is making a case for why he should be a regular part of the USA’s midfield, even with the depth he’s fighting to win a spot over. The 23-year-old showed pace, creativity, and an eye for playing clever balls in behind the defense. Equally important for Bedoya, he contributed on the defensive end which has been a downfall in the past.

Det låter väl ungefär som den spelare vi har lärt känna i Örebro.

Fanhouse skriver:
Bedoya was the man of the match in midfield, often the only U.S. player who was able to create and maintain some possession or attacking rhythm.

101111.
ÖSKs Alejandro Bedoya kan inte gå på semester än, vilket de flesta av hans lagkamrater kunnat göra. Något som ÖSKs flinke mittfältare säkert inte är det allra minsta ledsen för. Han har nämligen blivit uttagen i den 18-mannatrupp, som skall möta Sydafrika i Kapstaden den 17 november. Den amerikanska truppen består den här gången huvudsakligen av hemmabaserade spelare plus några av de som spelar i Europa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.